// //

Zaans Cultuurweekend en stempels sparen

By 8 november 2019juli 27th, 2021Geen categorie

Bekijk hier het event.

Het Zaans Cultuurweekend op 9 en 10 november 2019 geeft het startschot voor twee maanden extra aandacht voor de rijke cultuur in de Zaanstreek. Het weekend wordt georganiseerd samen met bijna 25 culturele organisaties en maakt het aantrekkelijk nieuwe culturele plekken en initiatieven te ontdekken.

Zowel bekende locaties als het Zaantheater en het Zaans Museum tot kleinschalige culturele initiatieven doen mee. Tijdens het Zaans Cultuurweekend organiseren ze extra activiteiten, waarvan de meeste gratis of voor een speciale prijs zijn te bezoeken.

CULTUURSTEMPELS SPAREN
Het Zaans Cultuurweekend luidt tevens een spaaractie in waarbij je in november en december met elk bezoek aan een deelnemende organisatie een Cultuurstempel spaart. Volle spaarkaarten geven kans op het winnen van mooie cultuurprijzen.

Op https://www.zaans.nl/zien-en-doen/cultuur staan alle extra activiteiten in het Cultuurweekend op 9 en 10 november, uitleg over de spaaractie en de prijzen en de deelnemende organisaties te vinden. Net als de verhalen van vijf Zaankanters die hun ervaringen met de Zaanse cultuur delen.

WIE DOET MEE
Aan het Zaans Cultuurweekend en de Stempel-spaaractie doen mee: Artzaanstad, Cultureel Centrum Bullekerk, Concert aan de Zaan, Czaar Peterhuisje, filmtheater De Fabriek, FluXlab FluXus, Buurttuin Poelenburg ‘De Groene Oase’, De Groote Weiver, De Hellema, Het HEM, Hembrug Museum, Honig Breethuis, De Hooimaker, Het Jisperhuisje, De Kuiperij, Monet in Zaandam, Pathé Zaandam, PLAY room, Vermaning Zaandam, Het Wevershuis, Zaans Groen, Zaans Museum en het Zaantheater.

X