Beste mediamakers,

Het ‘nieuwe normaal’ maakt creatief.  Waar normaliter evenementen tot 10.000 man op het Hembrugterrein worden georganiseerd, kijken we nu door een andere lens naar nieuwe mogelijkheden. Ben je voor een opname op zoek naar een historische en veelzijdige binnen of buiten setting? Dan ben je  bij het Hembrugterrein aan het juiste adres. Graag kondigen wij aan: ‘Hembrug Studio’s’.

Livestreams, shoots en producties

Producties als Het Perfecte Plaatje, The Voice of Holland, De Alleskunner, Goede Tijden Slechte Tijden en de Rijdende Rechter hebben het terrein al eer gedaan. De locatie biedt een uniek decor voor het opnemen van livestreams, videoclips, corporate video’s, webinars, commercials, social content, interviews, shoots en films. Nu de evenementen branche in verandering is, bieden wij u flexibele mogelijkheden.

HEMbrugterrein, Zaandam | Herbestemming.nu
Kijkers Het Perfecte Plaatje blijven achter met vraagtekens na vertrek favoriete deelnemer - 100%NL Magazine

Het creatieve Hembrugterrein

Het Hembrugterrein is de nieuwe culturele hotspot van Amsterdam. Dit voormalige wapen en munitieterrein van Defensie en onderdeel van het Unesco Wereld Erfgoed ‘De stelling van Amsterdam’ en is een inspirerende omgeving aan het Amsterdam Noordzeekanaal waar historisch erfgoed versmelt met een uniek industrieel en groen Hollands landschap. Met een enorme hoeveelheid aan rauw industriële loodsen, beurshallen en chique monumentale panden kunnen intieme settings maar ook grotere producties worden gecreëerd.

Geïnteresseerd?
Mail  info@hembrugterrein.com en vraag naar de mogelijkheden of plan direct een locatiebezoek in.