// //

Het allereerste LINDA.festival

By 27 april 2016juli 27th, 2021Eten & Drinken, Event

We hadden er bij de eerste LINDA. in 2003 zelf niet van durven dromen, maar in mei is het zover: er komt een LINDA.festival. En geloof ons maar: hier wil je bij zijn.

Het weekend van 14 & 15 mei heten we je van harte welkom op het Hembrugterrein in Zaandam, waar LINDA. tot leven komt.

Niet zomaar een festival
We laten je de hele dag genieten van de lekkerste happen, drankjes en fijne optredens van onder andere Chef’Special en Ali B. Maar LINDA. zou LINDA. niet zijn als er niet veel meer te beleven valt…

Je kunt het zo gek niet bedenken
Zo is er naast muziek ook theater. In de LINDA.favorites Supermarkt vind je de bekende favorites uit het blad. Duik voor vintage must-haves achterbakken in bij de Kofferbak Sale en ga door de Beauty Wasstraat voor onder meer nieuwe make-up, een facial of haarbehandeling. Scoor de mooiste mode, lifestyle-items en gadgets op de LINDA.markt en kijk je ogen uit in de L’HOMO.bar. En da’s nog lang niet alles. Maak LINDA.festival nog specialer met een ticket plus voor machtig mooie nagels, een straattaalles van Nega en nog veel meer. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Kijk hier wat alle mogelijkheden zijn en reserveer snel een ticket plus.

Kom je ook?
Het moge duidelijk zijn: een dag LINDA.festival is een ervaring die je niet wil missen. Dus blok 14 of 15 mei 2016 in je agenda en neem je vriendinnen, moeder, zus, dochter of man mee naar Zaandam. Dit onvergetelijke feest willen we namelijk dolgraag met jullie vieren.

Schermafbeelding-2016-01-13-om-11.54.05-e1452682493210

X