// //

Art Zaanstad – Wat te doen?

By 20 maart 2019juli 27th, 2021Galleries & Musea
logo

Nog te zien: Finassage op 6 april

De bijzondere expositie ‘Materie is mysterie’ loop nog t/m 6 april. Te bezoeken op reguliere openingstijden maar je bent ook van harte welkom om de finissage bij te wonen. Ank en Frans zijn daarbij aanwezig en er is muziek van Frank Nicolas. Meer over deze expositie, klik hier

Nieuw werk in de collectie

De collectie is uitgebreid met werken van Carolien Wissing, René Rikkelman, Bea Bozon-Esselink, Peter Keizer, Sam Drukker en Marcel Schellekens!

‘Let’s celebrate’ van Peter Keizer

Kunstenaar uitgelicht: Sam Drukker

Sam Drukker over zijn eigen werk: ‘Ik schilder mensen, hun innerlijk. Mijn werk is dynamisch en sensualiteit en erotiek spelen een rol. In eerste instantie onbewust, vervolgens denk ik erover na. Bij elke afsluiting van een serie, project of tentoonstelling wil ik iets over mezelf hebben geleerd. Als je jong bent wil je vooral je goede eigenschappen benadrukken in je werk. Naarmate je ouder wordt, besef je dat kwaliteit schuilt in ál je eigenschappen. Voor ik begin met schilderen houd ik een soort redactievergadering met al die eigenschappen. Je werk kan door die redactie 10x zo goed worden. Het is een misverstand dat het volstaat om technisch goed te zijn.”

Meer informatie.

Schilderij van Sam Drukker

Nieuwe expositie: Look at me!

Zet hem alvast in je agenda want dit wordt weer een juweeltje! Een tipje van de sluier: alleen maar fotografie en alleen maar grote namen zoals Hendrik Kerstens, Kenneth Stamp en Rogier van ’t Slot.

Opening: 13 april om 15 uur
Lees hier meer.

‘Sora’ van Jitske Schols

X