Omdat er steeds meer vraag is naar uiteenlopende oplossingen voor uw akoestiekbeheersing ontwikkelen knapontwerp en Post Acoustics hoogwaardige akoestiek oplossingen, in de vorm van akoestische design lampen en kantoor meubilair.

Huizen, kantoren en horeca gelegenheden worden steeds vaker modern en minimalistisch ingericht en afgewerkt. In de praktijk betekent dit vaak dat er relatief veel gebruikt wordt gemaakt van ‘harde’ materialen. Deze harde materialen weerkaatsen geluidsgolven waardoor er galm ontstaat, wat vaak als onprettig wordt ervaren.

Constante blootstelling aan lawaai leidt snel tot vermoeidheid en heeft een negatief effect op ons gestel, maar ook op de productiviteit van werknemers of de tevredenheid van klanten. Gelukkig kan deze nagalm verminderd worden. De meest effectieve manier om dit te doen is door het aanbrengen van absorptiemateriaal, dat de geluidsgolven als het ware ‘opvangt’. De geluids-golven in een ruimte worden zo verminderd, en de spraakverstaanbaarheid en het werkplezier nemen toe.

Verlichting speelt eveneens een belangrijke rol in ons gevoel van comfort. Een gebrek aan licht kan de concentratie en prestaties sterk beïnvloeden. Daarnaast heeft licht een onmiskenbare invloed op onze biologische klok. Kortom, voor iedere omgeving is goede verlichting een must! Niet alleen voor het behoud van uw ogen, maar ook om prettig en ontspannen te kunnen wonen en werken.

Door het bundelen van hun expertise hebben  knapontwerp en Post Acoustics een serie akoestische producten ontwikkeld die beide doelen dient. Op deze manier kunt u de gehele beleving van uw ruimte verbeteren, zonder allerlei verschillende producten te moeten aanschaffen. Door de ongeëvenaarde akoestische eigenschappen van Basotect abosrptieschuim bijvoorbeeld te combineren met hoogwaardige LED verlichting ontstaat een inventief systeem, waarin uw verlichting en akoestiekbeheersing worden samengebracht in een unieke designlamp.

Naast deze gezamenlijke collectie hebben zowel Post Acoustics als Tjimkje een uitgebreide additionele collectie.

Post Acoustics specialialiseerd zich in akoestiekbeheersing in de breedste zin van het woord, van geluidsmeting, consutancy, tot uitvoering/installatie bent u hier aan het goede adres!

Tjimkje brengt naast de knapontwerp collecetie onder haar eigen naam high-end meubelen en woonaccessoires op de markt, waaronder de bekende button chair en picturesque mirrors.

Openingstijden

Locatie op het terrein

Contact

Tjimkje: +31 (0)6 14885614

www.postacoustics.nl, www.knapontwerp.nl, www.tjimkje.com

sales@postacoustics.nl, info@knapontwerp.nl

Routeplanner