Waarom Flexkeuken?

Asset sharing getuigt van slim, innovatief en duurzaam ondernemerschap. Het verbetert de financiële positie van een onderneming, vergroot concurrentievermogen en waarborgt continuïteit. Binnen de categorie food service bestaat een grote groep zelfstandigen welke met minimale middelen een maximale prestatie trachten te realiseren. Deze partijen hebben te kampen met gebrek aan geschikt materieel, productiecapaciteit en beperkingen in ruimte. Flexkeuken biedt de ondernemer capaciteit en ruimte op afroep.

Propositie Flexkeuken

Flexkeuken verhuurt 6 industriële productiekeukens van circa 30 vierkante meter en beschikt over modern en functioneel inventaris. Door veelvuldig en continue gebruik te maken van productiefaciliteiten, kunnen deze tegen een relatief laag, concurrerend en transparant tarief aangeboden worden. Flexkeuken biedt bovendien de gelegenheid gasten te ontvangen en verzorgen. Hiermee neemt Flexkeuken randzaken voor de ondernemer uit handen en biedt daarmee een kwalitatieve turn key oplossing. De formule is laagdrempelig, stimuleert start ups en het opschalen van bestaande activiteiten

Prijzen

Voor meer informatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij bieden graag een oplossing op maat tegen een passend tarief. (P.H. Vencken 06-46179752/ Julien Nuijten 06-39776807)

 

FOTO'S

Bezoek website

Openingstijden

op afspraak

Locatie op het terrein

Contact

0646179752

flexkeuken@gmail.com

Munitiemagazijn
gebouw 414, Draaibank 13

Routeplanner