DUM is het meubelmerk van Wiebe Boonstra en Marc van Nederpelt. Met hun stoelen, tafels en krukken worden hedendaagse werkplekken gecreëerd. De duurzame meubels in aantrekkelijke kleuren zijn doorgaans wat over-sized met een kloeke en stevige uitstraling. Een stijl die bijzonder goed past in grote ruimtes en gebouwen. Ruimtes gaan leven, mensen zoeken elkaar op en ideeën ontstaan.

De DUM werktafels zijn verkrijgbaar in een lengtes tot wel acht meter. Een idee geïnspireerd op ontwerp-studios en ateliers waar mensen samen aan grote tafels werken. Ook in de collectie: grote lange en ronde statafels en privacy-stoelen om mee te variëren waardoor een gezonde werkomgeving gecreëerd kan worden.

DUM wordt onder andere toegepast bij Universal Music, Booking, Google, Nederlandse ambassades, Philips, Pinterest, DSM, Frame Magazine, universiteiten en hogescholen, TNO, BDO Accountants, Booking, Yacht en NPS-BNN-VARA. Nu worden hun producten ook opgepikt door architecten in Stockholm, Parijs, Chicago en Californië.

DUM heeft een keten van lokale productie opgebouwd waardoor ook eigen ideeën van een klant snel te realiseren zijn. 

DUM gebruikt voornamelijk beukenhout. Een duurzame, harde en een beetje vergeten houtsoort die zeer geschikt is om te buigen en om meubels mee te maken. Het hout wordt gekapt uit duurzame bosbouw in naburige landen. Er worden altijd meer bomen aangeplant dan gekapt. 

Voor alle geïnteresseerden, architecten, resellers en pers zijn alle bestanden in 2D en 3D te downloaden via de website. Ga naar www.dumoffice.com/downloads. Of bezoek onze office in Gebouw 415 op Draaibank 10 op Hembrug Zaandam.

Bezoek website

Openingstijden

Contact

+31 (0)20 4890104

www.dumoffice.com

info@dumoffice.com

Draaibank 10
1505 RN Zaandam

Routeplanner