// //

Volg de livestream vanuit Het HEM van woensdag 31 maart t/m zondag 4 april.

Negen kunstacademies, honderdvijfenzeventig jonge kunstenaars, één tentoonstelling. Voor het eerst in de geschiedenis presenteren recent afgestudeerde kunstacademie studenten van alle bacheloropleidingen beeldende kunst in Nederland gezamenlijk hun werk.

ALL INN verkiest samenwerking boven concurrentie en collectiviteit boven individualisme. Het initiatief anticipeert op de onzekerheid die een artistieke carrière met zich meebrengt door jonge kunstenaars een brede kennismaking met het kunstenveld te bieden. Dit vertaalt zich enerzijds in een zorgvuldig opgebouwde tentoonstelling, waarin de dialoog tussen diverse kunstwerken en tendensen in de kunst centraal staan. En anderzijds in een uitgebreid publiek programma samengesteld door de jonge makers zelf.

ALL INN is een initiatief van negen Nederlandse bacheloropleidingen Beeldende Kunst, in samenwerking met curator Rieke Vos. Het HEM is de genereuze herbergier die ALL INN en haar bezoekers verwelkomt en met zorg en warmte in zijn armen sluit. Het project wordt mede mogelijk gemaakt met steun van Mondriaan Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, NN Group en Stichting Stokroos.

Update: Het initiatief is niet toegankelijk voor publiek. We nodigen iedereen uit de livestream te volgen via deze website vanaf woensdag 31 maart t/m zondag 4 april. Voor meer informatie over ALLINN mail naar all.inn.graduates@gmail.com.

De livestream is onderdeel van het werk I don’t think we have anymore Stream left. I’ll check with the kitchen. gerealiseerd door Sid Dankers en Mike Megens. Zij onderzoeken de mogelijkheden van een livestream in een nieuwe omgeving en context die hen met deze show is aangeboden. In deze setting nodigen ze deelnemers van ALL INN uit om deel te nemen door beeld, verhaal, karakters, muziek en taal. Zo ontstaat een collectieve uitzending, een gesamtkunstwerk opgebouwd door velen.

Bezoek website
X