// //

Dit gaat bijzonder worden! We gaan honderden portretten plakken op de buitenmuren van het Museum of Humanity. Letterlijk. Het is namelijk de hoogste tijd voor een flinke dosis positief nieuws en daar gaan we samen voor zorgen. Even geen haat, afstand tussen mensen en harde oordelen over elkaar. Want wees eerlijk, als we elkaar echt in de ogen kijken, figuurlijk dichtbij elkaar durven te komen dan kun je toch maar één conclusie trekken? ‘Mens, wat ben je mooi!’ Let’s face it!
Om die overtuiging een knallend gezicht te geven, lanceren we het project Let’s face it! Een megagroot statement voor meer verbondenheid, juist in deze tijd van social distancing. En jij kunt hier een onderdeel van worden. Doe mee en laat je – volledig coronaproof – fotograferen op het Hembrugterrein in Zaandam. Draag zo je steentje bij aan muren vol mooie mensen. Schouder aan schouder. Als een explosie van schoonheid, dromen en verbinding.
Hoe het werkt?
Kom op 19, 20 of 21 februari naar het Museum of Humanity op het Hembrugterrein in Zaandam. Meld je hier vooraf aan voor een tijdslot en doe een donatie aan dit project.
Je gaat buiten één voor één op de foto in een ruimte studiotent. Zo zorgen we dat alles coronaproof kan verlopen. Het Hembrugterrein is een oude munitiefabriek en groot genoeg om iedereen veilig te ontvangen.
Na afloop krijg je een digitale versie van je portretfoto per mail om te delen op je social media!
Vier weken ná de fotoshoots gaan we de geprinte foto’s opplakken op het museum. Dat zal een monsterklus worden en we houden je zeker op de hoogte. Want samen zorgen we dat goed nieuws wél nieuws kan zijn. Blijf verbonden!
We zien uit naar je komst!

Bezoek website
X