// //

Meld je aan voor de volgende kookworkshop op 7 juni!

? AANMELDEN: info@nurculinair.nl ?

Altijd al zelf de beste linzensoep willen maken? Nuriye van Nur Culinair komt vrijdag 3 mei voor de tweede keer naar Lab-44 voor een Turkse kookworkshop. Zij leert ons deze avond alles over de Turkse keuken. En we steken ook zelf de handen uit de mouwen! ?

☑️Over de workshop
Om de eerste trek na een lange werkdag te stillen, verwelkomt de gastvrouw jullie om 18.00 met een welkomstdrankje en Turkse hapjes. Deze avond maken we vijf verschillende Turkse gerechten, zoals: rode linzensoep, Turkse pizza en bulgur salade. Maar dat niet alleen: Nuriye vertelt je ook alles over de rijke historie achter deze gerechten. Zo zijn alle recepten ooit bedacht en gemaakt door haar moeder. ?

De kosten die verbonden zijn aan deze workshop zijn: €55,- per persoon. Dit is inclusief het eten, een welkomstdrankje en de hapjes bij aanvang.

Nuriye werkt het liefst met een intiem gezelschap, daarom is de workshop vanaf 10 tot maximaal 12 personen toegankelijk.

??‍♀️Maak kennis met Nuriye
Na jarenlang bij een bank gewerkt te hebben, besluit ze om het roer volledig om te gooien en maakt zij de bijzondere carrièreswitch van bankdirecteur naar traiteur. Een droevige gebeurtenis is de aanleiding van deze geweldige ommezwaai. Na het plotselinge overlijden van haar moeder in 2017 zoekt Nuriye naar een manier om haar familie bij elkaar te houden.

Ze besluit om de recepten van haar moeder te gebruiken om etentjes te organiseren voor familie en vrienden. Men is enthousiast over haar kookkunsten en al snel krijgt ze ook verzoeken van ‘vreemden’. Het bloed stroomt waar het niet gaan kan en Nur Culinair is geboren. Ben je nieuwsgierig geworden naar haar hele verhaal? Lees dan verder op www.nurculinair.nl

?Vragen?
Stuur een chatbericht of een e-mail.

De workshop van Nur Culinair is ook aan te raden als bedrijfsuitje, met vrienden of familie, of voor een andere bijzondere gebeurtenis. Alle opties zijn bespreekbaar. ? info@nurculinair.nl

Bezoek website
X