// //

In tegenstelling tot de andere Chapters zal Chapter 3HREE and a 1/2 niet worden gecureerd door één gast, maar is ervoor gekozen om samen met anderen de tendensen van deze tijd onder de loep te nemen, en te experimenteren met nieuwe vormen van sociale interactie en samenzijn.

Met een looptijd van 3 maanden (augustus t/m oktober) hosten wij een breed georiënteerd programma, waarbij we samenwerkingen aangaan met geestverwanten, waaronder:

  • Bogomir Doringer
  • Arno Schuitemaker
  • Chris Belloni
  • ArtEZ
  • Sandberg Instituut

Een van de belangrijkste pijlers van Chapter 3HREE and a 1/2 is ‘de nieuwe beweging’.

Zowel fysiek als in ons denken worden wij uitgedaagd radicale veranderingen aan te brengen in onze leefpatronen. De anderhalvemeterregel is de nieuwe radar van ons openbare bestaan, maar hoe kunnen we een radar implementeren die ons veilig laat samen komen om muziek te luisteren en te dansen? Daar waar solidariteit en gemeenschapszin steun zouden moeten brengen, wordt samenzijn door COVID-19 juist sterk op de proef gesteld.

Chapter 3HREE and a 1/2reflecteert en observeert en zal zich buigen over alle mogelijke ideeën die de initmiteit van samenzijn weer terugbrengt in ons leven.

Chapter 3HREE and a 1/2 wordt mede mogelijk gemaakt door een crowdfunding campagne en een genereuze bijdrage van Lynk & Co.

Bezoek website
X