// //

Lab-44

Highlights

  1. HISTORISCHE HOT-SPOT ONDER DE ROOK VAN AMSTERDAM
  2. DRIE ZALEN, WORKSHOPRUIMTE, RESTAURANT, ENTRESOL EN TERRAS
  3. CAPACITEIT TOT 300 GASTEN, DINER TOT 120 GASTEN
  4. RELAXTE SFEER IN EEN VOORMALIG LABORATORIUM OP EEN VOORHEEN VERBODEN TERREIN
  5. BEREIKBAAR VIA WATER (HEMPONT EN ZAANFERRY)
  6. MOGELIJKHEDEN VOOR WORKSHOPS

Locatie

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand uit 1918 op het Hembrugterrein. Dit gebied van ruim vier vierkante kilometer behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Het wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hot-spot in de metropoolregio Amsterdam.

Eten en drinken

Van dinsdag tot en met zondag ben je van harte welkom voor koffie in de ochtend tot diner en/of borrel in de avond. Bij ons vind je altijd wel iets op de menukaart om je vingers bij op te eten; er is voldoende keuze. We bieden heerlijke brasserie-gerechten, van eenvoudige smaakvolle burgers tot meer culinaire gerechten. Ook kun je bij ons genieten van Hoop en Breugem speciaalbier uit Zaandijk.

Bijeenkomsten en workshops

Sinds de opening begin 2017, hebben wij op deze locatie al veel gasten mogen ontvangen voor zakelijke evenementen zoals vergaderingen, jubilea, productpresentaties, kick-off bijeenkomsten en bedrijfsfeesten. Maar ook particulieren weten ons inmiddels goed te vinden voor lunch, borrel en diner. Onze locatie leent zich tevens uitstekend voor meer bijzondere aangelegenheden; van huwelijksvoltrekkingen tot uitvaarten en alles wat daar tussen zit.

Kinderen zijn bij ons van harte welkom. Wij hebben voldoende binnen- en buitenruimte waar zij zich prima kunnen vermaken. Regelmatig organiseren wij workshops voor kinderen, waarbij zij bijvoorbeeld échte DJ skills leren, een pompoen uithollen voor Halloween of lekker hun eigen pizza maken. Kortom, bij Lab-44 is altijd iets te beleven!

Bereikbaarheid

Met volop gratis parkeergelegenheid en nabij de uitvalswegen richting Amsterdam, Haarlem en Schiphol, is Lab-44 op het Hembrugterrein bijzonder goed bereikbaar.

Adres

Middenweg 44

1505 RK  Zaandam (Hembrugterrein)

Contact

Telefoonnummer: 020-237 4111

E-mailadres: restaurant@lab-44.nl

Website: www.lab-44.nl

Facebook: @lab44

Instagram: #lab44

X