// //

Flinders

Flinders is een winkel waar je meer dan 33.000 designproducten ontdekt die passen bij jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar woonaccessoires, design verlichting of eetkamerstoelen; je vindt het in de collectie van Flinders.
Het is onze ambitie om design voor iedereen bereikbaar te maken. Dit doen we door te informeren, te inspireren en een helpende hand te bieden.
Flinders heeft een woonwinkel in Zaandam, een webshop en een Flinders Café in Groningen. Maar we hebben nog veel meer te bieden.
  • Flinders Winkel Zaandam: In de showroom van 1.000m2 kun je een groot aantal design producten bekijken, testen en direct aanschaffen.
  • Webshop: Een inspirerende en gebruiksvriendelijke webwinkel waar je eenvoudig het juiste designproduct vindt dat past bij jouw smaak en budget. We zijn actief in Nederland, België en Duitsland.
  • Flinders Café: Hier ligt de nadruk op gezond en lekker eten. Het gehele interieur is van Flinders en tevens te koop via tablets. We hebben een Flinders Café in Groningen.
  • Online platformen: Flinders producten zijn verkrijgbaar via de belangrijkste online platformen; BOL en Amazon.
  • Flinders klantadvies: Flinders is 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar voor advies en ondersteuning bij online aankopen.
  • Flinders advies aan huis: Interieuradviseurs komen bij de mensen thuis voor advies op maat.
  • Flinders heeft meer dan 150 designlabels in de collectie. Bij Flinders vind je design meubelen en moderne verlichting van Nederlandse, Scandinavische en Italiaanse designmerken, maar ook van labels uit Japan, Groot-Brittannië en Zwitserland.
Denk bijvoorbeeld aan Artemide, BePure, Ferm Living, Flos, Foscarini, Fermob, Hay, Muuto, Normann Copenhagen, Vitra en Zuiver. Flinders is officieel dealer van deze merken.
Daarmee bieden we de service en garantie die je mag verwachten van de woonspeciaalzaak. Bovendien kun je bij ons álle producten van deze merken bestellen.
X