// //

Flinders

Flinders is een woonwinkel waar je ruim 36.000 meubels, designlampen en woonaccessoires vindt voor elk(e) woonstijl en budget met als doel om ieder zijn of haar woondromen waar te maken. Je vindt Flinders op de volgende plekken:

Winkel: op het Hembrugterrein in Zaandam bevindt zich de winkel met een oppervlakte van 2.000m2 waar je bijzondere woonproducten kunt bekijken, testen en direct aanschaffen.

Webshop: op Flinders.nl en Flinders.be vind je een gebruiksvriendelijke en inspirerende webwinkel met een groot assortiment designproducten van onder andere HAY, Vitra en Artemide.

Café: in Groningen vind je het Flinders café waar de nadruk ligt op zowel gezond als lekker eten. Leuk detail: het complete interieur vind je bij Flinders en kun je direct kopen via de tablets die daar aanwezig zijn.

Klantadvies: de klantadviseurs zijn zeven dagen per week via telefoon, e-mail en chat bereikbaar voor vragen, advies en ondersteuning bij online aankopen. Doordeweeks van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur.

Interieuradvies: de interieuradviseurs geven zowel in de winkel als aan huis of via Skype een interieuradvies op maat.

Magazine: elk half jaar brengt Flinders een printmagazine uit vol woontips, trends, inspiratie en advies.

150+ designmerken: in de collectie vind je onder andere Nederlandse, Italiaanse en Scandinavische merken die verschillende woonstijlen vertegenwoordigen. Flinders is officieel dealer van deze merken waardoor ze de service en garantie kunnen bieden die je mag verwachten van een woonwinkel.

 

 

 

X