// //

Ook op het HEMbrugterrein wordt Pasen gevierd. Zie hier wat de ondernemers allemaal voor jullie hebben gepland.

Op Tweede Paasdag organiseren ArtZaanstad, Bind en Museum of Humanity het kleinschalige maar superleuke Paasivent (van 11.00 tot 17.00 uur). Letterlijk en figuurlijk tussen de bedrijven door gebeuren er allerlei leuke events. Er wordt gezongen en gelachen, gedichten gemaakt en er is muziek. 

Bij Art Zaanstad kun je iets drinken, paasbrood eten en worden er gekookte eitjes op brood verkocht. Maar bovenal kunt u bij ArtZaanstad een cadeau kopen in de Designwinkel en in de expositieruimte kunst zien, huren en kopen. De foto expositie ‘Look at Me’ is geopend tot en met 18 mei. Daarnaast is er ook genoeg andere kunst te zien. Ook is er gedacht aan de kleintjes. Op de entresol is er een kindermuseum ingericht!

Met het mooie weer in het vooruitzicht op Eerste Paasdag kunt u na een wandeling over het HEMbrugterrein een hapje of drankje pakken bij Lab-44.

Lab-44 is geopend op Eerste Paasdag van 11:00 – 22:00 uur. Op Tweede Paasdag zijn zij gesloten.

Designerwinkel Flinders is geopend op Tweede Paasdag van 10:00 – 18:00 uur (op Eerste Paasdag gesloten). Van 18 t/m 24 april hebben zijn een ” Design Meubel Sale’ .

Klik hier voor meer informatie.

X