De Project.Fabriek heeft een heel andere uitstraling dan de huidige evenementengebouwen van Taets. Deze ruimte is minder clean, authentiek industrieel van buiten én van binnen. Het bouwmateriaal en de rauwheid zijn het decor. Deze indrukwekkende ruimte is erg geschikt voor grote evenementen zoals congressen, personeelsfeesten en beurzen.

Door verschillen in de bouwstijl is de ruimte voor het oog op te delen in drie hallen. Het grootste gedeelte heeft een bijzonder, bijna gewelfd plafond. Het middelste gedeelte is smaller en heeft een hoger, plat plafond. Het achterste gedeelte tenslotte is het smalst maar het hoogst. Hier is het plafond van hout, het heeft een twaalf meter hoog puntdak dat steunt op houten dwarsbalken.

Historie

De Project.Fabriek was een fabriek waar projectielen werden gemaakt, hier werden hulzen geperst van wel een meter hoog. Toen de fabriek dicht ging hebben ze alles achtergelaten zoals het was. De spullen van waarde zijn eruit gehaald, daarna is de deur dichtgetrokken en is er jarenlang niet naar het gebouw omgekeken.

Na een behoorlijke renovatie is De Project.Fabriek, de nieuwe locatie op het Hembrugterrein klaar voor evenementen. De steigers zijn weg, de rook is opgetrokken en de oude fabriekshal ziet er beter uit dan ooit.

TOON OP PLATTEGROND

CAPACITEIT

  • 2569 M2
  • 700 personen
  • 1500 personen
  • 2500 personen

FACILITEITEN

Krachtstroom aansluiting in gebouw 72: 63 Ampère, 2x 32 Ampère, 3x 16 Ampère, 6x 16 Ampère regulier stopcontact

Krachtstroom aansluiting in gebouw 436: 63 Ampère, 2x 32 Ampère, 3x 16 Ampère, 6x 16 Ampère regulier stopcontact

Toiletten 2x4 toiletten + invalide toilet

Water aansluiting