Lab-44 bestaat uit 700 m2 binnenruimte en dus volop mogelijkheden voor zakelijke en privé bijeenkomsten. Als vergaderlocatie en evenementenlocatie is Lab-44 de perfecte plek onder de rook van Amsterdam, waar je bovendien volop gratis parkeerplekken treft.

Er zijn diverse vergaderruimtes beschikbaar, allen voorzien van daglicht en sommigen ook van audiovisuele middelen. Vergaderen, lunchen of dineren in privé setting en zelfs een kleine bioscoop zijn mogelijk in deze ruimtes.

Naast zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, lunches, diners en personeelsfeesten, ben je bij ons ook voor privé bijeenkomsten aan het juiste adres. Van een huwelijk tot een verjaardagsfeest of uitvaart, wij zorgen dat de bijeenkomst past bij jouw wensen. Om een eerste indruk te krijgen van onze mogelijkheden, hebben wij samen met onze collega’s van andere aansprekende locaties in de Zaanstreek twee brochures ontwikkeld:

Voor ieder huwelijk een unieke locatie

– Voor ieder sfeervol afscheid

Omdat iedere bijeenkomst maatwerk is, van een lunch tot een vergadering of feest, vinden wij het belangrijk jouw wensen persoonlijk met je te bespreken, daarom hier geen standaard formuliertje voor standaard informatie. Voor een eerste indruk van de locatie, mogelijkheden en prijzen, klik je hier. Voor meer informatie ontvangen wij graag een berichtje, waarna wij contact met je zullen opnemen.

TOON OP PLATTEGROND

CAPACITEIT

  • 700 M2
  • <500 personen
  • 60-100 personen
  • 250-350 personen

FACILITEITEN

Flipover

Wi-Fi

Denktank 1 beschikt over een beamer en scherm