Flinders is een woonwinkel waar je online ruim 36.000 meubels, designlampen en woonaccessoires vindt. Met meer dan 150 designmerken in de collectie vind je voor elk(e) woonstijl en budget bijpassende producten. HAY, Vitra, Flos en Artemide zijn enkele designmerken die je op Flinders.nl kunt vinden. In het monumentale pand op het Hembrugterrein in Zaamdam bevindt zich een designstudio waar (zakelijke) klanten op afspraak terechtkunnen. De ambitie van Flinders is om jouw woondromen waar te maken en een interieur te creëren die je elke dag weer blij maakt.

Flinders realiseert woondromen

In elk interieur is er ruimte voor verbetering. Dat zorgt ervoor dat je kunt blijven dromen over je ideale woonhuis. Het maakt niet uit hoe je woondroom eruitziet, want de klant- en projectadviseurs van Flinders helpen ze te verwezenlijken met persoonlijk advies, inspiratie voor elke woonstijl en niet onbelangrijk: bijzondere interieurproducten. Samen zorgen ze ervoor dat al jouw woondromen uitkomen.

Design in de hoofdrol

Het team van Flinders typeert zich door medewerkers met een enorme liefde voor design. Naast de designstudio zie je dit bijvoorbeeld terug in het Flinders printmagazine dat elk half jaar wordt uitgebracht of herken je het direct als je een klantadviseur aan de telefoon krijgt.  Alle producten zijn afkomstig van schitterende designmerken over de hele wereld. Dat houdt in dat je er geen namaak vindt en kwaliteit hoog in het vaandel staat. De producten gaan een leven lang mee. De indrukwekkende verhalen achter deze producten laten design (be)leven.

Projectinrichting voor restaurants, hotels en meer

Flinders heeft een projectafdeling die helpt bij het ontwerp en de inrichting van kantoren, restaurants, hotels en retail. Ze adviseren zowel bedrijven als instellingen over de inrichting van een ruimte en de designmeubels die daarbij passen. Door het ruime aanbod van meer dan 150.000 designproducten van uiteenlopende merken kunnen ze een pand volledig naar jouw smaak (laten) inrichten. Op projectbasis kunnen ze de producten vaak van een aantrekkelijke korting voorzien.

 

FOTO'S

Bezoek website

Openingstijden

Op afspraak

Contact

+31 (0) 20 3030630

www.flinders.nl

info@flinders.nl

Affuitenhal 10
1505 RE Zaandam

Routeplanner