Flinders is een winkel waar je meer dan 15.000 designproducten ontdekt die passen bij jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar woonaccessoires, design verlichting of eetkamerstoelen; je vindt het in de collectie van Flinders.

Het is onze ambitie om design voor iedereen bereikbaar te maken. Dit doen we door te informeren, design te laten beleven en waar nodig een helpende hand te bieden.

Flinders heeft een woonwinkel in Zaandam, een shop-in-shop in Maastricht, een webshop, een online magazine en twee Flinders Cafés in Hilversum en Groningen. Maar we hebben nog veel meer te bieden.

  • Flinders Winkel Zaandam: In de showroom van 500m2 kun je een groot aantal design producten bekijken, testen en direct aanschaffen. Ook kun je hier online shoppen via de App en beschikbare tablets.
  • Flinders Shop-in-shop: Flinders Maastricht is een samenwerking tussen modewinkel Stijl en Flinders. Ontdek in Maastricht een unieke combinatie van Scandinavische herenmode en designmeubels van Flinders.
  • Webshop: Een inspirerende en gebruiksvriendelijke webwinkel waar je eenvoudig het juiste designproduct vindt dat past bij jouw smaak en budget. We zijn actief in Nederland, België, Duitsland en China.
  • Flinders Magazine: Een digitaal magazine met informatie, inspiratie en achtergrondverhalen over designproducten, merken, ontwerpers, trends & events.
  • Flinders Cafés: Hier ligt de nadruk op gezond en lekker eten. Het gehele interieur is van Flinders en tevens te koop via tablets. We hebben een Flinders Café in Groningen en Hilversum.
  • Flinders App: Een gebruiksvriendelijke app voor iPad, iPhone en Apple watch waarmee je altijd en overal inspiratie op kunt doen en de mooiste design producten direct kunt aanschaffen.
  • Online platformen: Flinders producten zijn verkrijgbaar via de belangrijkste online platformen; BOL, Amazon en Tmall (China).
  • Flinders klantadvies: Flinders is 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar voor advies en ondersteuning bij online aankopen.
  • Flinders advies aan huis: Interieuradviseurs komen bij de mensen thuis voor advies op maat.

Flinders heeft meer dan 100 designlabels in de collectie. Bij Flinders vind je design meubelen en moderne verlichting van Nederlandse, Scandinavische en Italiaanse designmerken, maar ook van labels uit Japan, Groot-Brittannië en Zwitserland.

Denk bijvoorbeeld aan Kartell, Hay, Muuto, Normann Copenhagen, Artemide, Foscarini, Flos, Tom Dixon, Vitra, Alessi en Moooi. Flinders is officieel dealer van deze merken.

Daarmee bieden we de service en garantie die je mag verwachten van de woonspeciaalzaak. Bovendien kun je bij ons álle producten van deze merken bestellen.

Bezoek website

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00 uur

Dinsdag

09:00 - 18:00 uur

Woensdag

09:00 - 18:00 uur

Donderdag

09:00 - 18:00 uur

Vrijdag

09:00 - 18:00 uur

Zaterdag

09:00 - 18:00 uur

Zondag

09:00 - 18:00 uur

Locatie op het terrein

Contact

+31 (0) 20 3030630

http://www.flinders.nl

info@flinders.nl

G336 (Affuitenhal) en G14

Routeplanner