// //

Ook 4 oktober is vol! 😱 Wil je snel een keer koken? Dan is 11 oktober de volgende of stuur een berichtje om op de hoogte te gehouden te worden.

📩 Mail naar: info@nurculinair.nl 📩

___________________________________

Hoe maak je zelf de lekkerste Turkse pizza’s? Of wat dacht je van linzensoep? 😍 Deze vrijdag steek je zelf de handen uit de mouwen en kook je samen met mij de mooiste, Turkse gerechten.

⭐️Over de workshop⭐️
Om de eerste trek na een lange werkdag te stillen, verwelkom ik jullie om 18.00 met een welkomstdrankje en zelfgemaakte Turkse hapjes. Deze avond maken we vijf verschillende gerechten, zoals: rode linzensoep, Turkse pizza en bulgur salade. Maar dat niet alleen: ik vertel je ook alles over de rijke historie achter deze gerechten. Zo zijn alle recepten ooit bedacht en gemaakt door mijn moeder. 😃

De kosten voor de workshop zijn: €55,- p.p. Dit is inclusief een welkomstdrankje, hapjes tijdens de workshop en natuurlijk het eten.

Ik werk het liefst met een intiem gezelschap, daarom is de workshop vanaf 10 tot maximaal 12 personen toegankelijk.

⭐️Over mij en het ontstaan van Nur Culinair⭐️
Na jarenlang bij een bank gewerkt te hebben, besloot ik om het roer volledig om te gooien en maakte ik de bijzondere carrièreswitch van bankdirecteur naar traiteur. Een droevige gebeurtenis is de aanleiding van deze geweldige ommezwaai. Na het plotselinge overlijden van mijn moeder in 2017 zocht ik naar een manier om mijn familie bij elkaar te houden.

De recepten van mijn moeder gebruikte ik om etentjes te organiseren voor familie en vrienden. Ik kreeg al snel veel enthousiaste reacties en ook ‘vreemden’ wilden graag mijn gerechten proeven. Zo is Nur Culinair ontstaan.

Lees het hele verhaal verder op: www.nurculinair.nl

⭐️Vragen?⭐️
Stuur een chatbericht of een e-mail.

De workshop van Nur Culinair is ook aan te raden als bedrijfsuitje, met vrienden of familie, of voor een andere bijzondere gebeurtenis. Alle opties zijn bespreekbaar. 📩 info@nurculinair.nl

Bezoek website
X