// //

Nieuwe performance van Dance Connects Company over menselijk gedrag in de stad in een tijd van afstand

LIVE / HUMAN CONDITIONS is de nieuwe performance van het all-ages dansgezelschap Dance Connects Company, die wordt getoond van 16 t/m 18 oktober 2020 op het Hembrugterrein en in het Museum of Humanity in Zaandam.

In een gevangen wereld die een kakofonie is geworden van meningen, ideeën, opvattingen, routines, die in toenemende mate vast lijkt te zitten, nodigt Dance Connects Company je uit om deel te nemen aan een performance waarin hedendaagse waarnemingen van binnenuit ervaren worden. Een onderzoek naar de structuren in onze samenleving en de staat van de mens in tijden van afstand. Waar komen we elkaar nog tegen? En hoeveel ruimte gunnen we elkaar?

Dance Connects Company biedt een ervaring van moderne dans die recht doet aan de essentie ervan en laat zien dat die essentie niets te maken heeft met leeftijd, ervaring of achtergrond.

LIVE is tot stand gekomen door een samenwerking met ICK Dans Amsterdam en is een publieke belevenis van pure bewegingsprocessen van een zeer diverse groep mensen, waarin er ruimte en bewegingsvrijheid is voor de kijker om een eigen verhaal te creëren en standpunten te onderzoeken.

Per performance zijn er 20 bezoekers welkom. De performance zal plaatsvinden op een locatie waar voldoende ruimte is om op 1,5 meter van elkaar te blijven. Het dansgezelschap volgt de richtlijnen van RIVM, waarin contact tussen dansers is toegestaan.

Tickets zijn enkel verkrijgbaar in voorverkoop op www.danceconnectscompany.nl

Bezoek website
X