// //

Let's face it!

Over dit evenement

Eindelijk is het zover, eindelijk gaan we honderden portretten plakken op de buitenmuren van het Museum of Humanity. Letterlijk. Het is namelijk de hoogste tijd voor een flinke dosis positief nieuws en daar gaan we samen voor zorgen. Laten we gewoon iets vrolijks doen.

Om die overtuiging een knallend gezicht te geven, lanceren we het project Let’s face it! Een megagroot statement voor meer verbondenheid, juist in deze tijd van afstand houden. Doe mee en laat je coronaproof fotograferen op het Hembrugterrein in Zaandam. Draag zo je steentje bij aan muren vol mooie mensen. Schouder aan schouder. Als een explosie van schoonheid, dromen en verbinding.

Hoe het werkt?

Kom op 25, 26 of 27 juni naar het Museum of Humanity op het Hembrugterrein in Zaandam. Meld je hier vooraf aan voor een tijdslot en doe een donatie aan dit project (richtprijs € 10,00). Buiten het gebouw ga je één voor één op de foto in een ruimte studiotent. Na afloop krijg je uiteraard een digitale versie van je portretfoto per mail!

Tickets
Tickets zijn te bestellen via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lets-face-it-122564629105

Let op: 1 ticket is voor 1 persoon. Wil je als groep komen, stuur ons een mail: info@museumofhumanity.nl

Extra nieuws

We hebben hard gewerkt om veel ‘meesterwerken’ in het museum te vernieuwen. Jij kunt als een van eerste bezoekers die portretten bewonderen. Ook lanceren we tijdens dit weekend een nieuw initiatief van Museum of Humanity. Wat dat is, houden we nog even geheim. Het heeft uiteraard alles te maken met dromen…

We zien uit naar je komst!

P.S. Musea mogen vanaf 5 juni weer open. Wij gaan pas open op de 25e open vanwege Let’s face it!

Bezoek website
X