// //

Save the date!
‘Aan de Hembrugtafel’ 31 maart as. 

Er staat in 2021 veel te gebeuren in het kader van de herontwikkeling van het Hembrugterrein, waaronder in april de vaststelling van het Masterplan Hembrug door de gemeenteraad van Zaanstad. Voor Hembrug Zaandam is het belangrijk dat net als bij het Masterplan Hembrug de bewoners en ondernemers op en rondom het Hembrugterrein goed worden geïnformeerd en er gelegenheid is om met ons mee te denken.

‘Aan de Hembrugtafel’
Om dit proces overzichtelijker te maken, gaan we eens per 6 weken een (digitale) bijeenkomst organiseren voor alle geïnteresseerde bewoners, ondernemers en stakeholders op en rondom Hembrug. Deze sessies noemen we ‘Aan de Hembrugtafel’. Per sessie geven we een update en bespreken we in hoofdlijnen de plannen die op dat moment relevant zijn in het totale planproces. Onze eerste digitale sessie zal plaatsvinden op 31 maart as. vanaf 17.30 uur. We gaan onder meer toelichten op welke punten het Masterplan is aangepast naar aanleiding van alle feedback. Hieronder vind je de button waarmee je je kunt aanmelden.

Volgende bijeenkomsten tot aan de zomer
De data van de volgende ‘Aan de Hembrugtafel’ bijeenkomsten kun je ook alvast in je agenda noteren: 12 mei & 23 juni.

Aanmelden voor ‘Aan de Hembrugtafel’ 
Het online evenement op 31 maart begint om 17.30 uur. Het enige dat je hoeft te doen, is je aanmelden via deze link. Hier kun je ook alvast je vragen kwijt. Vóór 31 maart ontvang je dan een link naar de online bijeenkomst en de agenda.

Hartelijke groeten, Team Hembrug Zaandam

Bezoek website
X