// //

Elk tijdperk, elk land kent zijn eigen meesterwerken – maar het gros blijft voor ons volledig onopgemerkt. Sommige toegewijde vertalers en uitgevers proberen alsnog onze aandacht te vangen met juist díe parel waar zij zo ondersteboven van zijn. De laatste jaren zijn er gestaag ‘herontdekte’ klassiekers uitgebracht. Tijdens deze BIND Boekenbrunch kun je kennismaken met een selectie daarvan.

Renate Sun-Louw, organisator van de BIND Boekenbrunches, geeft achtergronden bij het thema en de gekozen schrijvers. Er is ook muziek, details worden later bekendgemaakt.

Entree voor deze ochtend: € 11,50, inclusief enkele brunch-hapjes en 1x koffie of thee

Of kies voor 3voor2: €23,- voor alle BIND Boekenbrunches voorjaar 2020 (29 maart, 17 mei en 14 juni)

[achtergrond]

Doe leesinspiratie op tijdens de BIND Boekenbrunches! Drie heerlijke zondagochtenden met verrassende thema’s, leuke gasten en lekkere brunch-hapjes.

Er is een weldaad aan leesplezier beschikbaar: maar liefst 40.000 Nederlandstalige romans – oorspronkelijk en vertaald werk – kun je zó in huis halen. Toch wordt uit dat overdadige aanbod slechts een handjevol romans veelvuldig gelezen. In 2018 werd de helft van de boekhandelsomzet voor fictie behaald door slechts 0,88% van de titels. We leven dus in een echte bestsellerscultuur. Veel prachtige, waardevolle en bijzondere boeken worden nauwelijks opgemerkt. De BIND Boekenbrunch laat je kennismaken met enkele van die pareltjes buiten de bestsellers.

Bezoek website
X