// //
IMG 3578

De zon schijnt, de temperaturen stijgen, de lente komt er aan! Tijd om het HEMbrugterrein te bezoeken!  Dé plek voor een wandeling, fietstochtje of je onder te dompelen in geschiedenis. 

Maar wat kun je hier nou precies allemaal doen?

Na een heerlijke wandeling of fietstochtje kunt je plaatsnemen aan het zonnige terras van LAB-44 om te genieten van een heerlijk lokaal biertje van Brouwerij Hoop en het zonnetje natuurlijk. Zij hebben ruime brasseriekaart en bijzondere pizza’s uit de Valoriani oven. Aanstaande zondag 24 februari is er een workshop pizza maken voor kids!

Of stap binnen in de fabriek van  Frites van Zuyd. Zij maken ambachtelijke frites (ja frites, geen friet of patat) die op traditionele wijze voorgebakken worden. Ze ontvangen je graag met een kop koffie of een lekker glas wijn. 

Wist u dat er evenementen op het HEMbrugterrein georganiseerd worden? 

Taets Art and Event Park heeft 9 historische rijksmonumenten omgebouwd tot moderne industriële evenementen locaties. In hele grote en knusse kleine zalen ontvangen zij evenementen van beurs tot congres, van intiem diner tot grootschalig feest, van kleine vergadering tot corporate festival en alle andere variaties voor evenementen. Daarnaast hebben zij ook een passagiersschip voor 300 personen, voor borrels en feesten. Voor meer informatie: taets.com.

Voor de design liefhebbers raden wij een bezoek aan de winkel Flinders. Met een ruim assortiment van 15.000 designproducten, is dit een échte must-see!

Kom vanaf 23 maart het “Museum of Humanity”ontdekken in Gebouw 155. Dit is een mooie reportage over Ghana, waarbij de  lokale overheden strijden tegen de moderne slavernij.

En wist je…. dat op het HEMbrugterrein ook diverse geocaches verstopt zijn?!
Geocaching is een spel waarbij je via je gps-ontvanger of telefoon ergens ter wereld zogenaamde cache (verstopplaats) te vinden. (meer info : geocaching.nl)

Geocaching is een spel waarbij je via je gps-ontvanger of telefoon ergens ter wereld zogenaamde cache (verstopplaats) te vinden. (meer info : geocaching.nl)

X