// //

De vijfde editie van Hembrug Happening!

Een festival voor ontmoeting, inspiratie, muziek, theater, kunst, scharrelen en genieten. Met het prachtige Hembrugterrein als decor.

Op zondag 1 september 2019 zal het Hembrugterrein, één van Zaanstreeks, en Amsterdams, best bewaarde geheimen, gelegen tussen de Zaan en het Noordzeekanaal op de rand van Amsterdam, opnieuw in het teken staan van live muziek, goed eten, kindervermaak en meer.

Liggend in het gras, genieten van theater, lekker (bio) eten, yoga, en elkaar. Scharrelende kinderen en ander grut hebben de ruimte en veel te doen. Hembrug Happening een festival van sfeer, verbinden, inspireren, ontmoeten, samen zijn, creëren, betekenis, bewustwording en plezier.

Live optredens afgewisseld met groovy sounds. Hieromheen barst het van de inspirerende en leuke activiteiten. Dit jaar voor de derde keer het vernieuwende Betekenisplein. Timmeren, theater, yoga, workshops, de theetuin, (familie)theater, en de scharrelweide. Het lekkerste (bio)eten van de fijnste foodtrucks. En dan nog hou je tijd over om met je gezin op een kleedje te genieten en bij te praten met je vrienden.

Hembrug Happening is het meest ontspannen festival van Amsterdam en Noord Holland!

X